Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Matematika 10 - 11: Pjesa II (undefined)

Zgjidhjet e ushtrimeve të librit Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese undefined me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

2.2ASë shpejti

2.2ZSë shpejti

2.3ASë shpejti

2.3ZSë shpejti

2.4ASë shpejti

2.4ZSë shpejti

Përsëritje 2Së shpejti

Vlerësim 2Së shpejti

3.1ASë shpejti

3.1ZSë shpejti

Aftësohuni: Përgatitjet e funditSë shpejti

4.2ASë shpejti

4.4ASë shpejti

4.4ZSë shpejti

Përsëritje 4

8.3ZSë shpejti

8.4ASë shpejti

8.4ZSë shpejti

8.5ASë shpejti

8.5ZSë shpejti

Përsëritje 8Së shpejti

Vlerësim 8Së shpejti

Aftësohuni: Përurimi i restorantitSë shpejti

9.1ASë shpejti

9.1ZSë shpejti

9.2ASë shpejti

9.2ZSë shpejti

9.3ASë shpejti

9.3ZSë shpejti

Përsëritje 9Së shpejti

Vlerësim 9Së shpejti

10.1ASë shpejti

10.1ZSë shpejti

10.2ASë shpejti

10.2ZSë shpejti

10.3ASë shpejti

10.3ZSë shpejti

10.4ASë shpejti

10.4ZSë shpejti

10.5ASë shpejti

10.5ZSë shpejti

Përsëritje 10Së shpejti

Vlerësim 10Së shpejti

Përsëritje për krerët 7-10Së shpejti