Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 11

Zgjidhja e ushtrimit 11 të mësimit 7.5Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

ABCDABCD është një katërkëndësh. Pikat e mesit të brinjëve të tij janë PP, QQ, RR dhe SS. Përdorni vektorët për të treguar që PQRSPQRS është një paralelogram.