Rreth Nesh

Sputnik është një platformë edukative e fokusuar në krijimin e kurseve mbi programimin dhe matematikën, dhe në zgjidhjen e ushtrimeve të lëndëve në gjimnaz.

Pse emri Sputnik?

Sputnik ishte sateliti i parë që arriti hapësirën në historinë e njerëzimit dhe solli revolucionin teknologjik hapësinor që njohim në ditët e sotshme.