Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 4.2Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Grafikët në kuti, të dhënë në figurën e mëposhtme, tregojnë kohën e pritjes, të rrumbullakosur në minutën më të afërt, të një grupi pacientësh te doktori dhe dentisti. Shkruani të pakten dy krahasime për këtë grafik më kuti.

Zgjidhja

Shkarko aplikacionin për të parë zgjidhjen.