Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 5

Zgjidhja e ushtrimit 5 të mësimit 8.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Duke përdorur bashkësitë në ushtrimit 4, renditni elementet e bashkësive:

  1. BCB\cap C
  2. BDB\cap D
  3. BDB\cup D
  4. CDC\cup D