Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 6

Zgjidhja e ushtrimit 6 të mësimit 4.2Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Grafikët me kuti, të dhënë në fihurën e mëposhtme, tregojnë rezultatet e nxënësve për testimet e gjuhës angleze dhe gjuhës frënge. Shkruani të pakten dy krahasime për këtë grafik me kuti.