Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 4.1A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Masat e 25 njerëzve, të rrumbullakosura në kilogramin më të afërt, janë dhënë më poshtë.

  1. Kopjoni dhe plotësoni tabelën e dendurive.
  2. Gjeni klasën modale.
  3. Gjeni klasën në të cilën bën pjesë mesorja.