Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa I

Kimia 10-11: Pjesa I (undefined)

Zgjidhjet e ushtrimeve të librit Kimia 10-11: Pjesa I nga shtëpia botuese undefined me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

1.3Së shpejti

1.4Së shpejti

Kontrolli i kapitullit 1Së shpejti

2.1Së shpejti

2.2Së shpejti

2.3Së shpejti

2.4Së shpejti

2.5Së shpejti

Kontrolli i kapitullit 2Së shpejti

3.1Së shpejti

3.2Së shpejti

3.3Së shpejti

3.4Së shpejti

3.5Së shpejti

Kontrolli i kapitullit 3Së shpejti

4.1Së shpejti

4.2Së shpejti

4.3Së shpejti

4.4Së shpejti

4.5Së shpejti

4.6Së shpejti

Kontrolli i kapitullit 4Së shpejti

5.1Së shpejti

5.2Së shpejti

5.3Së shpejti

5.4Së shpejti

5.5Së shpejti

5.6Së shpejti

5.7Së shpejti

5.8Së shpejti

5.9Së shpejti

Kontrolli i kapitullit 5Së shpejti

6.1Së shpejti

6.2Së shpejti

6.3Së shpejti

6.4Së shpejti

Kontrolli i kapitullit 6