Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 1.1 në librin Kimia 10-11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Avujt e bromit janë më të rëndë se ajri. Edhe pse janë më të rëndë, ata ngjiten lart (shembulli 4). Pse?