Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 1.1 në librin Kimia 10-11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Shembulli 3 tregon se joni permanganat përbëhet nga grimca. Shpjegoni pse.