Kopertina e librit TIK 12 (me zgjedhje)

TIK 12 (me zgjedhje) (Ideart)

Zgjidhjet e ushtrimeve të librit TIK 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Ideart me autorë Etleva Smaçi dhe Ilia Ninka.