Kopertina e librit TIK 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 1.7 në librin TIK 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Ideart me autorë Etleva Smaçi dhe Ilia Ninka.

Pyetja

Çfarë është një utility?

Zgjidhja

Shkarko aplikacionin për të parë zgjidhjen.