Kopertina e librit TIK 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 1.4 në librin TIK 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Ideart me autorë Etleva Smaçi dhe Ilia Ninka.

Pyetja

Krahaso dy GPU-të e dhëna në figurë.

Zgjidhja

Shkarko aplikacionin për të parë zgjidhjen.