Kopertina e librit Matematika 9

Zgjidhja e ushtrimit 13

Zgjidhja e ushtrimit 13 të mësimit Ushtrime 14 në librin Matematika 9 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Deborah Barton.

Pyetja

xx dhe yy janë në përpjesëtim të drejtë me njëri-tjetrin. Kopjoni dhe plotësoni tabelat, duke gjetur numrat që mungojnë.