Kopertina e librit Matematika 9

Zgjidhja e ushtrimit 8

Zgjidhja e ushtrimit 8 të mësimit Përsëritje B në librin Matematika 9 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Deborah Barton.

Pyetja

Shuma e dy numrave të njëpasnjëshëm çift është 38. Shkruani dhe zgjidhni një ekuacion për të gjetur këto numra.