Kopertina e librit Matematika 9

Zgjidhja e ushtrimit 43

Zgjidhja e ushtrimit 43 të mësimit Përsëritje B në librin Matematika 9 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Deborah Barton.

Pyetja

Gjeni pjesëtuesin më të madh të përbashkët të numrave 126 dhe 420.