Kopertina e librit Matematika 9

Zgjidhja e ushtrimit 24

Zgjidhja e ushtrimit 24 të mësimit Përsëritje B në librin Matematika 9 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Deborah Barton.

Pyetja

Gjeni gjatësinë e diagonales së një drejtkëndëshi me brinjë 7 cm dhe 8 cm.