Kopertina e librit Matematika 9

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 1D në librin Matematika 9 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Deborah Barton.

Pyetja

Emërtoni bashkësinë dhe nënbashkësinë në diagramin e mëposhtëm të Venit: