Kopertina e librit Matematika 9

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 1B në librin Matematika 9 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Deborah Barton.

Pyetja

Përdorni një vijë të lakuar për të treguar bashkësitë:

  1. emrat e pjesëtarëve të familjes suaj
  2. ditët e javës
  3. lëndët që zhvilloni në shkollë
  4. numrat tek ndërmjet 2 dhe 10
  5. numra çift ndërmjet 80 dhe 100