Kopertina e librit Matematika 9

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 1B në librin Matematika 9 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Deborah Barton.

Pyetja

Duke përdorur kllapat, shkruani bashkësitë:

  1. muajt e vitit
  2. numrat natyrorë ndërmjet 10 dhe 20
  3. numrat çift ndërmjet 10 dhe 14
  4. numrat tek ndërmjet 25 dhe 35