Kopertina e librit Matematika 9

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 17A në librin Matematika 9 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Deborah Barton.

Pyetja

Kopjoni dhe plotësoni tabelën e mëposhtme.