Kopertina e librit Matematika 9

Zgjidhja e ushtrimit 6

Zgjidhja e ushtrimit 6 të mësimit 10I në librin Matematika 9 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Deborah Barton.

Pyetja

Gjeni vlerat e xx dhe yy.