Kopertina e librit Matematika 9

Zgjidhja e ushtrimit 6

Zgjidhja e ushtrimit 6 të mësimit 10H në librin Matematika 9 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Deborah Barton.

Pyetja

Përdorni përfundimet e Ushtrimeve 4 dhe 5 për të kopjuar dhe plotësuar tabelën:

Çfarë vini re në dy shtyllat e fundit të tabelës?