Kopertina e librit Matematika 9

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 10C në librin Matematika 9 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Deborah Barton.

Pyetja

Gjeni këndet tt, xx, yy dhe zz.