Kopertina e librit Matematika 9

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit Vetëvlerësim për kreun 3 në librin Matematika 9 nga shtëpia botuese Ideart me autorë Patrick Kivlin, Sue Pemberton, Paul Winters.

Pyetja

Një laps kushton 77 lekë dhe një fletore 3030 lekë. Shkruani shprehjen për sasinë e lekëve që shpenzojnë për të blerë bb lapsa dhe mm fletore.