Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhja e ushtrimit 8

Zgjidhja e ushtrimit 8 të mësimit 1.3A në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.

Pyetja

Kryeni pjesëtimet e mëposhtme.

  1. 34,83 : 9
  2. 5,425 : 7
  3. 7,328 : 8
  4. 451,8 : 60
  5. 54,39 : 3
  6. 58,65 : 17
  7. 66,4 : 16
  8. 185,76 : 24
  9. 7,752 : 1,9
  10. 3,055 : 1,3