Kopertina e librit Matematika 10-11 (fletore pune)

Zgjidhjet e mësimit 1.3 - Shumëzimi dhe pjesëtimi

Zgjidhjet e ushtrimeve të mësimit 1.3 - Shumëzimi dhe pjesëtimi në librin Matematika 10-11 (fletore pune) nga shtëpia botuese Pegi me autorë Clare Pass.