Kopertina e librit Kimia 12

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 2.3 në librin Kimia 12 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Graham Hill, John Holman dhe Philippa Gardom Hulme.

Pyetja

Bazuar në figurën 1, njehsoni masën atomike relative të bakrit.