Kopertina e librit Kimia 12

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit 2.1 në librin Kimia 12 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Graham Hill, John Holman dhe Philippa Gardom Hulme.

Pyetja

Pse rrezet katodike i japin ekranit ngjyrë fluoreshente (fig. 2)?