Kopertina e librit Kimia 12

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 2.1 në librin Kimia 12 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Graham Hill, John Holman dhe Philippa Gardom Hulme.

Pyetja

Nga dalin elektronet në rrezet katodike.