Kopertina e librit Kimia 12

Zgjidhja e ushtrimit 3

Zgjidhja e ushtrimit 3 të mësimit 1.2 në librin Kimia 12 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Graham Hill, John Holman dhe Philippa Gardom Hulme.

Pyetja

Pse masa atomike e krahasuar është praktikisht e pamatshme?