Kopertina e librit Kimia 12

Zgjidhja e ushtrimit 6

Zgjidhja e ushtrimit 6 të mësimit 1.1 në librin Kimia 12 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Graham Hill, John Holman dhe Philippa Gardom Hulme.

Pyetja

Shkruani formulat kimike të hidrogjenit, dioksidit të karbonit, sulfurit të hidrogjenit dhe heliumit. Tregoni sa është numri dhe lloji i atomeve në një molekulë.