Kopertina e librit Kimia 12

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit 1.1 në librin Kimia 12 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Graham Hill, John Holman dhe Philippa Gardom Hulme.

Pyetja

Sa atome të secilit element ndodhen në një molekulë saharozë, C12H22O11\text{C}_{12}\text{H}_{22}\text{O}_{11}?