Kopertina e librit Kimia 12

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 1.1 në librin Kimia 12 nga shtëpia botuese Pegi me autorë Graham Hill, John Holman dhe Philippa Gardom Hulme.

Pyetja

Bazuar në listën e elementeve të Daltonit, shkruani emrin dhe formulën e një përbërjeje kimike.