Kopertina e librit Kimia 10-11: Pjesa II

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 1.1 në librin Kimia 10-11: Pjesa II nga shtëpia botuese Pegi me autorë RoseMarie Gallagher dhe Paul Ingram.

Pyetja

Plotësoni pohimet:

  1. Oksidim do të thotë ...
  2. Reduktim do të thotë ...
  3. Oksidimi dhe reduktimi ndodhin ...