Kopertina e librit Fizika 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 9

Zgjidhja e ushtrimit 9 të mësimit Kapitulli 3 në librin Fizika 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang, Graham Jones, Gurinder Chadha dhe Richard Woodside.

Pyetja

Vlerësoni masën dhe forcën e rëndesës që ushtrohet mbi secilin nga këto objekte në Tokë:

  1. Një kilogram patate
  2. ky libër
  3. një nxënës mesatar
  4. një mi
  5. një kamion 40-tonësh