Kopertina e librit Fizika 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit Kapitulli 2 në librin Fizika 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang, Graham Jones, Gurinder Chadha dhe Richard Woodside.

Pyetja

Një makinë përshpejton nga prehja dhe mbërrin shpejtësinë 18ms-1 brenda 6.0s. Llogaritni nxitimin e saj.