Kopertina e librit Fizika 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 4

Zgjidhja e ushtrimit 4 të mësimit Kapitulli 18 në librin Fizika 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang, Graham Jones, Gurinder Chadha dhe Richard Woodside.

Pyetja

  1. Figura 18.9b paraqet dy lëkundje që nuk janë në fazë. Sa është diferenca e fazave ndërmjet tyre?
  2. Pse nuk do të kishte kuptim të bëhej kjo pyetje lidhur me figurën 18.9c?