Kopertina e librit Fizika 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 6

Zgjidhja e ushtrimit 6 të mësimit Kapitulli 17 në librin Fizika 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang, Graham Jones, Gurinder Chadha dhe Richard Woodside.

Pyetja

Vizatoni gjurmën në ekranin e oshiloskopit, kur sinjali hyrës është sinusoidal me frekuencë 100 Hz dhe amplitudë 10 V, dhe shkallët e boshteve janë 10 ms/cm dhe 10 V/cm.