Kopertina e librit Fizika 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 25

Zgjidhja e ushtrimit 25 të mësimit Kapitulli 14 në librin Fizika 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang, Graham Jones, Gurinder Chadha dhe Richard Woodside.

Pyetja

  1. Llogaritni intensitetin e rrymës në secilin nga qarqet e figurës 14.26.
  2. Llogaritni edhe diferencën e potencialeve në skajet e secilës prej baterive.