Kopertina e librit Fizika 12 (me zgjedhje)

Zgjidhja e ushtrimit 10

Zgjidhja e ushtrimit 10 të mësimit Kapitulli 1 në librin Fizika 12 (me zgjedhje) nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang, Graham Jones, Gurinder Chadha dhe Richard Woodside.

Pyetja

Grafiku i skicuar në figurën 1.10 (e mëposhtme) jep varësinë e zhvendosjes nga koha gjatë udhëtimit të një autobuzi. Çfarë informacioni mbi këtë udhëtim mundeni të vilni nga ky grafik?