Kopertina e librit Fizika 10-11: Pjesa e Dytë

Zgjidhja e ushtrimit 2

Zgjidhja e ushtrimit 2 të mësimit Pyetje për Kapitullin 14 në librin Fizika 10-11: Pjesa e Dytë nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang.

Pyetja

Kopjoni tabelën dhe plotësojeni atë me fjalët tërthore dhe gjatësore në rreshtin e duhur të kolonës së parë.