Kopertina e librit Fizika 10-11: Pjesa e Dytë

Zgjidhja e ushtrimit 10

Zgjidhja e ushtrimit 10 të mësimit Pyetje për Kapitullin 14 në librin Fizika 10-11: Pjesa e Dytë nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang.

Pyetja

Kopjoni dhe plotësoni diagramin, duke treguar se si difragojnë valët plane kur kalojnë nëpër një çarje të ngushtë.