Kopertina e librit Fizika 10-11: Pjesa e Dytë

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit Pyetje për Kapitullin 14 në librin Fizika 10-11: Pjesa e Dytë nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang.

Pyetja

Kopjoni dhe plotësoni fjalinë e mëposhtme, duke vendosur fjalët e duhura në vend të pikave.

Vala transferon ... nga njëri vend në tjetrin, pa zhvendosje të ... .