Kopertina e librit TIK 11

Zgjidhja e ushtrimit 1

Zgjidhja e ushtrimit 1 të mësimit 1.3 në librin TIK 11 nga shtëpia botuese Ideart me autorë Etleva Smaçi dhe Ilia Ninka.

Pyetja

Rendit disa shkaqe që çuan në krijimin e ARPANET-it.

Zgjidhja

Shkarko aplikacionin për të parë zgjidhjen.