Kopertina e librit Matematika 10 - 11: Pjesa I

Zgjidhjet e mësimit 4.2Z

Zgjidhjet e ushtrimeve të mësimit 4.2Z në librin Matematika 10 - 11: Pjesa I nga shtëpia botuese Pegi me autorë Steve Fearnley, June Haighton, Steve Lomax, Peter Mullarkey, James Nicholson dhe Matt Nixon.