Kopertina e librit Fizika 10-11: Pjesa e Dytë

Zgjidhja e ushtrimit 7

Zgjidhja e ushtrimit 7 të mësimit Pyetje për Kapitullin 14 në librin Fizika 10-11: Pjesa e Dytë nga shtëpia botuese Mediaprint me autorë David Sang.

Pyetja

Kopjoni dhe plotësoni diagramin, duke treguar se si pasqyrohen valët plane në një pengesë të sheshtë që formon një kënd me drejtimin e përhapjes së tyre.