Windows

Sleep vs. Hibernate

Në këtë video do ju tregoj ndryshimin midis metodës Sleep dhe Hibernate për të fikur kompjuterin tuaj pa humbur programet dhe dokumentat që keni hapur.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal