Windows

Instaloni programet bazë me Ninite

Në këtë video do ju tregoj se si të përdorni Ninite për të instaluar dhe përditësuar programet në një kompjuter me Windows.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal