Python

Versioni 2 apo 3?

Në këtë video do flas për ndryshimet midis versioni të dytë dhe të tretë të Python, dhe se kë duhet të përdorni.


Shpërndaje videon në Facebook

Shpërndaje videon në LinkedIn

Subscribe në kanalin e Youtube

Mbështet Sputnik me PayPal